Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Μοσχάριος κιμάς 500.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο ξερό 1.0 τεμ.
  • Αλάτι
  • Ψίχα Μπαγιάτικο Ψωμί 150.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 50.0 γρ
  • Κύμινο 5.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Κεφτεδάκια που με τη βοήθεια της αξεπέραστης κέτσαπ, θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Ζυμώνουμε τα υλικά για τους κεφτέδες (κιμά, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, ελαιόλαδο, μουλιασμένη ψίχα ψωμί, πάστα θυμάρι).
    Ψήνουμε τα κεφτεδάκια σε φούρνο ή τηγανίζουμε, και στη συνέχεια σοτάρουμε σε κέτσαπ έως ότου γλασάρει η σάλτσα. Τέλος, σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές κομμένες ζουλιέν (σπιρτόξυλο).
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού