Menu

Συστατικά

+

Για τα Λαχανικά

Για την Πάστα

  • Lumaconi Rigati No 123 1.0 τεμ.
  • Παρμεζάνα

Η καπονάτα είναι διάσημη σικελιανή συνταγή με χαρακτήρα, εντάσεις και αρώματα που θα κάνουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη σου να παραμιλάει! 

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα Λαχανικά

    Κόβουμε σε πολύ μικρό καρέ όλα τα λαχανικά. Παίρνουμε τις μελιτζάνες, τις καρυκεύουμε με αλάτι και ζάχαρη, τις περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στους 180° για περίπου 20-25 λεπτά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και μαργαρίνη και το αφήνουμε να καραμελώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σέλερι, σβήνουμε με το ξύδι και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε την τομάτα, καρυκεύουμε με αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι και βράζουμε, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά της τομάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε την κάπαρη, τις σταφίδες και την ψημένη μελιτζάνα.
  2. Για την Πάστα

    Βράζουμε το lumaconi rigati ανάλογα με το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Σερβίρουμε την πάστα με τη σάλτσα λαχανικών και ολοκληρώνουμε με παρμεζάνα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού