Menu

Συστατικά

+

Για το Μπέικον

  • Φέτες μπέικον 4.0 τεμ.

Για το Τοστ

  • Γάλα 180.0 ml
  • Φρέσκα Αυγά 2.0 τεμ.
  • Φέτες ψωμί του τοστ 4.0 τεμ.
  • Ζάχαρη 5.0 γρ
  • Sι??Pι Tη? AρEσκEίAς Sας (Pρ?Tεί???µε Date Syrup)
  • Φέτες μπέικον

Μια συνταγή που μπορείς να την βρείς σε πολλές παραλλαγές ανά τον κόσμο. Η συγκεκριμένη εκδοχή είναι κατάλληλη για το αργοπορημένο κυριακάτικο brunch…αλμυρή με μια δόση γλυκύτητας σερβιρισμένη με τραγανές φέτες μπέικον.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Μπέικον

    Τοποθετούμε τις φέτες του μπέικον σε φούρνο και τις ψήνουμε στους 90° για 1 ώρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό.
  2. Για το Τοστ

    Σε μπασίνα ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, περνάμε τις φέτες του ψωμιού και τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα και να γίνουν τραγανά.
    Αλείφουμε τις φέτες με τη Hellmann's Realκαι τις τοποθετούμε λοξά την μία πάνω στην άλλη. Ενδιάμεσα βάζουμε το μπέικον και τελειώνουμε με το σιρόπι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού