Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Υπέροχος, καλοκαιρινός συνδυασμός θαλασσινών με χόρτα και φρέσκα αρωματικά.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μαζί με το πράσο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις αχιβάδες, σβήνουμε με κρασί και το ζωμό τελειώματος, σκεπάζουμε και αφήνουμε να πάρουν βράση.
    Τέλος, προσθέτουμε την τομάτα κομμενη μπρινουάζ, τα βλήτα βρασμένα και το μάραθο, δουλεύουμε για λίγο και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε. Τελειώνουμε με το ζωμό που έχει προκύψει από τον βρασμό των αχιβάδων, τις αχιβάδες με τα βλήτα και λάδι άνηθου.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού