Menu

Συστατικά

+

Για το Φαγόπυρο

  • Φαγόπυρο 200.0 γρ

Για τη Σάλτσα Ταχίνι

Για τα Κολοκυθάκια και το Χαλούμι

  • Τυρί πεκορίνο 50.0 γρ
  • Κολοκύθι 150.0 γρ
  • Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας 1 Kg 80.0 ml
  • Γαλέτα Panko 200.0 γρ
  • Πιπέρι
  • Χαλούμι 250.0 γρ

Για το Bowl

  • Ψητές κόκκινες πιπεριές 2.0 τεμ.
  • Καρδιές αγκινάρας 180.0 γρ
  • Τοματίνια 200.0 γρ
  • Ελιές (κατα προτίμηση θρούμπες θάσου) 100.0 γρ

Αιγαιοπελαγίτικο buddha bowl με καρδιές αγκινάρας, κολοκυθάκια, χαλούμι & δροσερό dressing με ταχίνι!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Φαγόπυρο

    Βράζουμε το φαγόπυρο βάσει της συνταγής που αναγράφεται στην συσκευασία.
  2. Για τη Σάλτσα Ταχίνι

    Δημιουργούμε το dressing, βάζοντας όλα τα υλικά σε μπλέντερ και ομογενοποιούμε.
  3. Για τα Κολοκυθάκια και το Χαλούμι

    Στη συνέχεια, κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες και περνάμε πρώτα από το γάλα καρύδας και μετά από το μείγμα του πάνκο με το κορν φλάουρ, το πεκορίνο, το αλάτι και το πιπέρι. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και διατηρούμε σε απορροφητικό χαρτί.

    Τηγανίζουμε και τις φέτες από το χαλούμι.

  4. Για το Bowl

    Σε μπολ, βάζουμε πρώτα το φαγόπυρο, τις καρδιές αγκινάρας, την ψητή πιπεριά κομμένη ζουλιέν, τις ελιές, τα τοματίνια, τα κολοκύθια, το ψητό χαλούμι και τελειώνουμε με το dressing από ταχίνι.

    Ντεκοράρουμε με τσιπς πίτας.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού