Menu

Συστατικά

+

Για τη σάλτσα Μαρινάρα

Για τα κεφτεδάκια

  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 80.0 ml
  • Μανιτάρια 450.0 γρ
  • Αφυδατωμένα μανιτάρια πορτσίνι 50.0 γρ
  • Μαύρα Φασόλια Κονσέρβας 250.0 γρ
  • Knorr Κόκκινο Ρύζι με Μπρόκολο και Αμύγδαλα 550 γρ 50.0 γρ
  • Σκόρδο 15.0 γρ
  • Ξύδι μπαλσάμικο 20.0 ml
  • Κάσιους 80.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Πιπεριά τσίλι 5.0 γρ
  • Πάνκο 250.0 γρ

Για το σερβίρισμα

  • Baby Ρόκα
  • Ψωμάκι Πρέντζελ 4.0 τεμ.
  • Baby Ρόκα
  • Hellmann's Vegan 3 lt
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαφοροποιήστε τα κλασικά κεφτεδάκια, εισάγωντας καινοτόμα υλικά! 

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη σάλτσα Μαρινάρα

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει, και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας, το νερό και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και θυμάρι. Αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα και τελειώνουμε με φύλλα βασιλικού.
  2. Για τα κεφτεδάκια

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, προσθέτουμε τα μανιτάρια (τα αφυδατωμένα τα έχουμε μουλιάσει σε νερό με το Βαλσάμικο) και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και σκόνη τσίλι.
    Τοποθετούμε σε μπλέντερ τη φάρσα των μανιταριών με τα φασόλια και δουλεύουμε.Ομογενοποιούμε τα 50 γρ ψημένου κόκκινου ρυζιού με τη φάρσα των μανιταριών με το φασόλι και σχηματίζουμε κεφτεδάκια. Τέλος, πανάρουμε με το πάνκο και κρυώνουμε.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 18-20 λεπτά.
  3. Για το σερβίρισμα

    Σε ψωμάκι pretzel τοποθετούμε baby ρόκα, τα κεφτεδάκια και τελειώνουμε με vegan μαγιονέζα και τη σάλτσα Μαρινάρα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού