Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Μεγάλα μανιτάρια Portobello 2.0 τεμ.
  • Iceberg 1.0 τεμ.
  • Hellmann's Vegan 3 lt 120.0 γρ
  • Τρούφα φρέσκια 20.0 γρ
  • Lime 1.0 τεμ.
  • Σκελίδα σκόρδο 1.0 τεμ.
  • Αγγούρι Κνωσού 1.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κρεμμύδι λευκό 2.0 τεμ.
  • Αλεύρι
  • Καπνιστή πάπρικα
  • Ηλιέλαιο 1.0 l

Αυτό το burger αξίζει πραγματικά την προσοχή σας. Εντυπωσιάστε σε γεύση και έμπνευση!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε ένα καυτό τηγάνι σοτάρουμε δυνατά με ελαιόλαδο τα μανιτάρια Portobello, αφού πρώτα τους έχουμε προσθέσει αλάτι και πιπέρι. Επαναλαμβάνουμε με τα 2 τμχ. The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger, ψήνοντας για 2΄ την κάθε τους πλευρά ώστε να τα κρατήσουμε ζουμερά, και μετά αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη Hellmann’s Vegan Mayo Sauce με τριμμένη τρούφα, τριμμένο σκόρδο, λάδι τρούφας, χυμό και ξύσμα από ½ lime, αλάτι και πιπέρι. 
    Αφού κόψουμε το iceberg σε μικρές λωρίδες, τις ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα από τρούφα και τις προσθέτουμε στη βάση του ενός μανιταριού Portobello τοποθετώντας από πάνω τα vegan burgers. Τελειώνουμε με φέτες από τραγανό αγγουράκι Κνωσού και με το δεύτερο μανιτάρι Portobello. Σερβίρουμε το no bread vegan burger μας με τηγανητό κρεμμύδι. 
    Για τα onion rings, αφού κόψουμε σε λωρίδες το κρεμμύδι και το μουλιάσουμε σε νερό, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο στους 180°C μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια. Αφαιρούμε από το καυτό λάδι, στεγνώνουμε σε καθαρό, στεγνό χαρτί, πασπαλίζουμε αλάτι και καπνιστή πάπρικα και σερβίρουμε στο πλάι. 
  2. Tip

    Για εξίσου γευστικό αποτέλεσμα δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το μανιτάρι με ψωμί για burger.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού