Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Μακρόστενο Ψωμί για Sandwich 2.0 τεμ.
  • Αβοκάντο 1.0 τεμ.
  • Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες) 120.0 γρ
  • Λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Ηλιέλαιο 1.0 l
  • Πατάτες 2.0 τεμ.
  • Πιπέρι καγιέν 30.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ξερός κόλιανδρος 4.0 γρ
  • Κρεμμύδι λευκό 1.0 τεμ.
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 30.0 γρ
  • Λευκό ξύδι 50.0 γρ
  • Vegan Τυρί 4.0 τεμ.

Vegan, πρωτότυπη κι ιδιαίτερα νόστιμη πρόταση σε sandwich για τις μέρες της νηστείας κι όχι μόνο!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε ένα καυτό τηγάνι ψήνουμε για 2΄ από την κάθε πλευρά τα 4 τμχ. The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger κρατώντας τα ζουμερά, και τα αφήνουμε στην άκρη. Για το chutney από πίκλες ψιλοκόβουμε ένα μέτριο λευκό κρεμμύδι και τα πικλαρισμένα αγγουράκια, και αφού καραμελώσει το κρεμμύδι μας προσθέτουμε ζάχαρη και ξίδι και βράζουμε για άλλα 5-6΄ μέχρι να λιώσει η ζάχαρη αλλά και να εξατμιστεί η έντονη μυρωδιά από το ξίδι. Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο ξερό κόλιανδρο. 
    Ανοίγουμε το ψωμάκι για sandwich, αλείφουμε ελαφρώς με μουστάρδα, και μετά προσθέτουμε τα vegan burgers, τις φέτες vegan τυριού και λίγες φέτες από αβοκάντο. Τέλος, προσθέτουμε σε κάθε στρώση ανάμεσα από τα υλικά το chutney από αγγουράκι και ψήνουμε σε μια φλατ τοστιέρα μέχρι όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Το ψωμί πρέπει να γίνει έντονα τραγανό και ζουμερό εσωτερικά. 
    Κόβουμε τις πατάτες σε sticks. Τηγανίζουμε σε καυτή φριτέζα τα sticks πατάτας στους 180°C μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια σε χρώμα, τα αφαιρούμε και τα στεγνώνουμε σε χαρτί, προσθέτοντας αλάτι και καυτερό πιπέρι. Σερβίρουμε το sandwich κομμένο στη μέση, με τα τσιπς στο πλάι και ένα μπολ έξτρα μουστάρδα.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού