Menu

Συστατικά

+

Για τη Σούπα

  • Galangal, σε κομμάτια 70.0 γρ
  • Κοτσάνι λεμονόχορτου 3.0 τεμ.
  • Μπούτι κοτόπουλο 1400.0 γρ
  • Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας 1 Kg 225.0 γρ
  • Νερό 1800.0 ml
  • Ρίζες κόλιανδρου, καθαρισμένες 20.0 γρ
  • Φρέσκα φύλλα καφίρ, κομμένα σε λεπτές φέτες 10.0 τεμ.
  • Κόκκινη καυτερή πιπεριά 8.0 γρ
  • Άγρια μανιτάρια 425.0 γρ
  • Oyster μανιτάρια 400.0 γρ
  • Σάλτσα ψαριού 30.0 γρ

Ένα πιάτο με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά. Aυτή η ζεστή και παράλληλα ξινή Ταϊλανδέζικη σούπα φτιάχνεται παραδοσιακά με κοτόπουλο!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Σούπα

    Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το galamgal, το λεμονόχορτο και το μπούτι κοτόπουλου και σιγοβράζουμε. Προσθέτουμε τον επαγγελματικό ζωμό κοτόπουλου σε gel και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Αφαιρούμε ένα μέρος του μείγματος, προσθέτουμε το αφυδατωμένο γάλα καρύδας καιανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Βάζουμε το μείγμα που φτιάξαμε ξανά μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τις ρίζες κόλιανδρου τα φύλλα καφίρ, τις κόκκινες καυτερές πιπεριές και τα δύο είδη μανιταριών. Καρυκεύουμε με την σάλτσα ψαριού και σερβίρουμε.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού