Menu

Συστατικά

+

Dressing

  • Πιπεριά poblano (πράσινη και ήπια στο κάψιμο) 15.0 γρ
  • Φρέσκο χυμό λεμονιού 4.0 γρ
  • Κόλιανδρος 2.0 γρ

Για το Burger

  • Ψωμάκι για burger 1.0 τεμ.
  • Μοσχάρι angus 110.0 γρ
  • Hellmann's Real Mayonnaise 2 lt 10.0 γρ

Παρουσίαση


Μια παραδοσιακή μεξικάνικη συνταγή βγαλμένη από τα έθιμα του κεντρικού Μεξικού, με jalapenos και τραγανά nachos.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Dressing

    Σε ένα μπλέντερ αναμιγνύουμε τα 30 γρ. Hellmann’s Real με την πιπεριά poblano, το χυμό λεμόνι, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Διατηρούμε στο ψυγείο.
  2. Για το Burger

    Ψήνουμε το μπιφτέκι στο grill. Αλείφουμε τα ψωμάκια του burger με την Hellmann’s Real μαγιονέζα και τα ψήνουμε και αυτά στο grill.
  3. Παρουσίαση

    Απλώνουμε το dressing πάνω στο ψωμί και προσθέτουμε το μπιφτέκι, τις πιπεριές jalapenos και 10 γρ. Hellmann’s Real.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού