Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για το πιάτο

  • Τορτίγιες καλαμποκιού 3.0 τεμ.
  • Σάλτσα Adobo 200.0 γρ
  • Λάιμ 1.0 τεμ.
  • Φύτρες Κόλιανδρου
  • Πίκλες Κρεμμύδι 100.0 γρ
  • Πίκλες Αγγούρι 100.0 γρ
  • Ανθός Αλατιού

Ένα ιδιαίτερο κι εμπνευσμένο πιάτο με συστατικά έκπληξη! Εντυπωσιάστε!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Μαρινάρουμε τα κομμάτια της ουράς με αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και τα θωρακίζουμε σε ένα τηγάνι.Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το νερό και τον Κnorr Zωμό Boδινού σε Gel. 
    Μόλις πάρουν μία βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά. Θωρακίζουμε τις ουρές και προσθέτουμε το ξύδι, τη ζάχαρη και λίγο από τον ζωμό και τις γλασάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλα τα υλικά και σιγοβράζουμε για περίπου 2,5 ώρες. 
    Αφαιρούμε τις ουρές και αφήνουμε τη σάλτσα να κατέβει κι άλλο. Σε ένα μπολ μαδάμε τις ουρές προσεκτικά, ώστε να μην αφήσουμε κόκκαλα και χόνδρους, και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγη σάλτσα, για να μην είναι στεγνές. 
    Έπειτα, ρίχνουμε τα φύλλα κόλιανδρου και το ξύσμα λάιμ. 
  2. Για το πιάτο

    Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το κρέας και από πάνω τη σάλτσα Adobo, τις πίκλες και τις φύτρες κόλιανδρου. Συνοδεύουμε με φέτες λάιμ.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού