Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Αλεύρι 70% 200.0 γρ
  • Μαργαρίνη 270.0 γρ
  • Ζάχαρη 40.0 γρ
  • Ηλιέλαιο 40.0 ml
  • Νερό 50.0 ml
  • Βούτυρο 5.0 γρ
  • Ξύσμα Πορτοκάλι 1.0 τεμ.

Για τη Μους


Sabble σοκολάτας με μους σοκολάτας και καραμέλα

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθουν καλά. Ανοίγουμε αμέσως ανάμεσα σε δυο αντικολλητικα χαρτιά σε λεπτά φύλλα. Παγώνουμε και κόβουμε με κούπατ και τα τοποθετούμε κατάψυξη στους 170°C για 15-20 λεπτά

  2. Για τη Μους

    Χτυπάμε με το σύρμα και μόλις είναι έτοιμο το φορμάρουμε στο τσέρκι. 
    Το παγώνουμε και στο κέντρο κάνουμε μια τρύπα με τον διακορευτή μήλου. 
    Ανακατεύουμε με το μείγμα από βούτυρο, κακάο και σοκολάτα σε αναλογία 1-1 
    Τέλος στο κέντρο βάζουμε caramel toffee
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού