Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για τα τοματίνια

  • Τοματίνια Cherry 250.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 80.0 ml
  • Εσαλότ ψιλοκομμένα 80.0 γρ
  • Μέλι 20.0 γρ
  • Θυμάρι 10.0 γρ
  • Ξύσμα λεμονιού 1.0 τεμ.
  • Μπούκοβο 3.0 γρ
  • Λευκό μπαλσάμικο 40.0 γρ

Ωραία πρόταση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, με μεσογειακές γευστικές νότες.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Περνάμε με το πέστο τις κοτολέτες και στη συνέχεια με τις φέτες από προσούτο πανάρουμε και σοτάρουμε μέχρι να πάρουμε ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
  2. Για τα τοματίνια

    Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα τοματίνια με τα εσαλότ, το σκόρδο και τα φύλλα θυμαριού, καρυκεύουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μπούκοβο, σβήνουμε με το ξύδι και το μέλι και τελειώνουμε με το ξύσμα από λεμόνι.

    Σερβίρουμε το κοτόπουλο με κομμάτια από την burrata, τοματίνια, φύλλα βασιλικού και μέλι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού