Menu

Συστατικά

+

Για την Panna Cotta

Για την Ελαφριά Ganache Montée με Σοκολάτα Γάλακτος

  • Κρέμα γάλακτος 1160.0 γρ
  • Σοκολάτα Γάλακτος 610.0 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 35% 450.0 ml
  • Ινβερτοζάχαρο 50.0 γρ
  • Γλυκόζη 50.0 γρ

Ονειρικός συνδυασμός γεύσεων και υφής Panna Cotta & Ganache Montée 

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για την Panna Cotta

    Βράζουμε το γάλα μαζί με τον καφέ.
    Εκτός φωτιάς προσθέτουμε το μείγμα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
  2. Για την Ελαφριά Ganache Montée με Σοκολάτα Γάλακτος

    Βράζουμε την κρέμα γάλακτος με το ινβερτοζάχαρο και τη γλυκόζη και κάνουμε γαλακτωματοποίηση στη σοκολάτα.
    Μόλις η ganache είναι έτοιμη προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος σε υγρή μορφή.
    Αφήνουμε 4 ώρες στο ψυγείο για να δέσει. 
    Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να ξεκινήσει να δένει και γαρνίρουμε.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού