Menu

Συστατικά

+

Για την πανσέτα

Για το spread

  • Ωριμο αβοκάντο 2.0 τεμ.
  • Hellmann’s Professional 5 lt 60.0 γρ
  • Μπούκοβο 3.0 γρ
  • Χυμός Λάιμ 2.0 τεμ.

Για τα λαχανικά

  • Λευκό λάχανο 150.0 γρ
  • Πατζάρι 150.0 τεμ.
  • Hellmann’s Professional 5 lt 150.0 γρ
  • Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο 10.0 γρ

Για την εκτέλεση

  • Ψωμί προζυμένιο

Ένα διαφορετικό sandwich που κλέβει την παράσταση με τους γευστικούς συνδυασμούς του!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για την πανσέτα

    Μαρινάρουμε την πανσέτα με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Στη συνέχεια, ψήνουμε είτε σε προθερμασμένο φούρνο είτε σε σχάρα, αφού πρώτα την έχουμε κόψει σε φέτες.
  2. Για το spread

    Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και ομογενοποιούμε με τη μαγιονέζα, το λάιμ και το μπούκοβο.
  3. Για τα λαχανικά

    Κόβουμε το λάχανο και το παντζάρι ζουλιέν και στη συνέχεια ομογενοποιούμε με τη μαγιονέζα και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
  4. Για την εκτέλεση

    Ψήνουμε σε σχάρα 3 φέτες του ψωμιού και στη συνέχεια τοποθετούμε τη σαλάτα με το λάχανο, το παντζάρι, την κομμένη πανσέτα, ενώ τελειώνουμε με το spread μαϊντανού και το μπούκοβο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού