Συστατικά
Mηλόπιτα Βηρυτού με Carte D’ Or Buffet Κέικ Βανίλια
−
+
€0.0
Για τη γέμιση μήλου
Νερό
/ml
350.0 ml
0%
Πράσινα Μήλα
/γρ
1200.0 γρ
0%
Ζάχαρη κρυσταλλική
/γρ
300.0 γρ
0%
Maizena Κορν Φλαουρ 2,5 kg
/γρ
70.0 γρ
0%
Νερό
/ml
100.0 ml
0%
Αμύγδαλα φιλέ
/γρ
0.0 γρ
0%
Κανέλα
/γρ
0.0 γρ
0%
Για το κέικ βανίλια
Carte D' Οr Buffet Κέικ με Γεύση Βανίλια 20 kg
/kg
1.0 kg
0%
Ηλιέλαιο
/ml
400.0 ml
0%
Νερό
/ml
400.0 ml
0%
Για το σιρόπι
Ζάχαρη
/γρ
600.0 γρ
0%
Νερό
/ml
500.0 ml
0%
Γλυκόζη
/γρ
50.0 γρ
0%
Φλούδα πορτοκαλιού
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Ξύλο Κανέλας
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Για τη μηλόπιτα
Φύλλα κρούστας
/τεμ.
6.0 τεμ.
0%
Βούτυρο Αγελάδας
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για τη γέμιση μήλου
-
Νερό 350.0 ml
-
Πράσινα Μήλα 1200.0 γρ
-
Ζάχαρη κρυσταλλική 300.0 γρ
-
Νερό 100.0 ml
-
Αμύγδαλα φιλέ
-
Κανέλα
Για το κέικ βανίλια
-
Ηλιέλαιο 400.0 ml
-
Νερό 400.0 ml
Για το σιρόπι
-
Ζάχαρη 600.0 γρ
-
Νερό 500.0 ml
-
Γλυκόζη 50.0 γρ
-
Φλούδα πορτοκαλιού 2.0 τεμ.
-
Ξύλο Κανέλας 1.0 τεμ.
Για τη μηλόπιτα
-
Φύλλα κρούστας 6.0 τεμ.
-
Βούτυρο Αγελάδας