Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για το Ντεκόρ

  • Κρουτόν
  • Τυρί Burrata
  • Ελαιόλαδο
  • Ροδάκινο

Απολαύστε ένα κρύο ορεκτικό όπου σμίγουν εντυπωσιακά τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού με τα αρώματα του τόπου μας!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Επιλέγουμε ώριμα ροδάκινα και τομάτες και τα τοποθετούμε σε μπλέντερ. Προσθέτουμε 1/2 κρεμμύδι, το αγγούρι, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο, αλάτι και ξύδι.
    Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σχετικά λείο. Προσαρμόζουμε το αλάτι και το ξύδι σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τέλος, ψύχουμε για τουλάχιστον 2 ώρες.
    Ενώ κρυώνει, ωιλοκόβουμε τα υλικά της γαρνιτούρας όσο πιο λεπτά γίνεται. Για να σερβίρουμε, βάζουμε το κρύο γκασπάτσο σε ένα μπολ, πασπαλίζουμε με γαρνιτούρες, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε την burrata. Τελειώνουμε με φύλλα βασιλικού και κρουτόν.
  2. Για το Ντεκόρ

    Ενώ κρυώνει, ψιλοκόβουμε τα υλικά της γαρνιτούρας όσο πιο λεπτά γίνεται. Για να σερβίρουμε, βάζουμε το κρύο γκασπάτσο σε ένα μπολ, πασπαλίζουμε με γαρνιτούρες, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε την burrata. Τελειώνουμε με φύλλα βασιλικού και κρουτόν.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού