Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για το Ντεκόρ

  • Αβοκάντο
  • Αγγούρι
  • Κρεμμύδι
  • Ελαιόλαδο
  • Άνηθος
  • Καρύδια
  • Γιαούρτι

Πιάτο ζωγραφιά αυτό το Gazpacho, θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε τα παντζάρια σε μια μεσαία κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Χαμηλώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 60-90 λεπτά. Ξεπλένουμε με κρύο νερό.
    Μόλις κρυώσουν τα παντζάρια τα κόβουμε σε φέτες και βάζουμε 3 από τα 4 παντζάρια σε ένα μπλέντερ με το ζωμό λαχανικών. 
    Προσθέτουμε το μισό από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, 2 αγγουράκια κομμένα σε φέτες, αλάτι, πιπέρι, ξύδι και περίπου ⅔ από το μάτσο φρέσκου ​​άνηθου. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πολύ λείο. Δοκιμάζουμε και ρυθμίζουμε το αλάτι και το ξύδι. 

    Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.
  2. Για το Ντεκόρ

    Ετοιμάζουμε τις γαρνιτούρες. Ψιλοκόβουμε το υπόλοιπο παντζάρι, το αγγούρι, το αβοκάντο και ψιλοκόβουμε τον υπόλοιπο άνηθο. Ρίχνουμε παγωμένη σούπα παντζαριού (όσο πιο κρύο, τόσο καλύτερα) σε μπολ. Από πάνω ρίχνουμε τις γαρνιτούρες και τελειώνουμε με γιαούρτι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού