Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Καστανή ζάχαρη 20.0 γρ
  • Τσίλι σε σκόνη 20.0 γρ
  • Flank Beef Steak 500.0 γρ
  • Πιπεριές Μίνι 12.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι 1.0 τεμ.
  • Τοματίνια 200.0 γρ
  • Φρέσκα καλαμπόκια 2.0 τεμ.

Για τη σύνθεση του πιάτου


Fajita σε εναλλακτικό σερβίρισμα για να ενθουσιάσεις τους καλεσμένους σου.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Αναμειγνύουμε τη ζάχαρη, το τσίλι και το ζωμό και στη συνέχεια μαρινάρουμε το κρέας και από τις δυο πλευρές. Κόβουμε στη μέση κι αφαιρούμε τα σπόρια από τις πιπεριές ενώ κόβουμε τα κρεμμύδια εμινσέ. Περνάμε από τηγάνι πρώτα τις πιπεριές, έπειτα τα κρεμμύδια και τέλος τα τοματίνια και τα διατηρούμε σε ζεστό μέρος. Στη συνέχεια, ψήνουμε στη σχάρα τα καλαμπόκια και το κρέας μέχρι να πάρουμε καρδιά στους 135° βαθμούς και αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί.
  2. Για τη σύνθεση του πιάτου

    Κόβουμε το κρέας σε μπαστουνάκια και το καλαμπόκι σε ροδέλες. Έπειτα, τοποθετούμε σε μπολ τα λαχανικά (ανάμεικτα φυλλώματα) με τα φύλλα του κόλιανδρου και τελειώνουμε από πάνω με το κρέας, το καλαμπόκι, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και τα τοματίνια. Τέλος, ντρεσάρουμε με τη βινεγκρέτ και ντεκοράρουμε με τέταρτα από λάιμ και τραγάνες τορτίγιες.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού