Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Ψωμί brioche
  • Hellmann’s Professional 5 lt 40.0 γρ
  • Μοσχάρι ψιλοκομμένο 320.0 γρ
  • Φύλλα μαρούλι 2.0 τεμ.
  • Τυρί σε Φέτες 2.0 τεμ.
  • Φέτες τομάτας
  • Αυγό τηγανητό 1.0 τεμ.
  • Πατάτες 2.0 τεμ.

Απολαυστικό διπλόburgerγια ένα πιο…largesnack!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Ανοίγουμε το ψωμάκι στη μέση και το βάζουμε στο grill από την εσωτερική του πλευρά ελαφρώς μέχρι να χρυσαφίσει. Απλώνουμε μία στρώση μαγιονέζας στο ψωμί και βάζουμε δύο φέτες μαρούλι. Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο grill. Μόλις ψηθούν τοποθετούμε 1 φέτα τυρί στο κάθε ένα και περιμένουμε να λιώσει. Προσθέτουμε μια φέτα τομάτα ανάμεσά τους. Τηγανίζουμε ένα αυγό και το τοποθετούμε πάνω από το δεύτερο μπιφτέκι. Τελειώνουμε με την BBQ sauce και είμαστε έτοιμοι να το απολαύσουμε. Για να το συνοδέψουμε καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε σχήμα μπατονέτ. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο στους 180° και πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού