Menu

Συστατικά

+

Για το απάκι

Για τα τσιγαριστά βλήτα

  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Κολοκύθι κομμένο ζουλιέν 1.0 τεμ.
  • Φλούδα τομάτας κομμένη σε ψιλό καρέ 50.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Βλήτα 300.0 γρ
  • 1/2 μάτσο Καυκαλίθρες
  • Ελαιόλαδο 20.0 ml

Για το Club Sandwich

  • Φέτες ψωμί του τοστ 3.0 τεμ.
  • Φέτες τομάτας 2.0 τεμ.
  • Ξυνομυζήθρα 100.0 γρ
  • Απάκι
  • Μισό αυγό σφιχτό
  • Βλήτα τσιγαριστά
  • 1/2 μάτσο Καυκαλίθρες

Η κρητική γεύση συναρπάζει! Εδώ, σε club sandwich εκδοχή, απλά συνεπαίρνει...

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το απάκι

    Κόβουμε σε φέτες και σοτάρουμε το απάκι. Σβήνουμε με λίγο ξύδι και τελειώνουμε με Hellmann ‘s Κέτσαπ Μπάρπεκιου 950 gr.
  2. Για τα τσιγαριστά βλήτα

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, στη συνέχεια προσθέτουμε τα βλήτα,τις καυκαλίθρες και το κολοκύθι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε την τομάτα και τα μυρωδικά.
  3. Για το Club Sandwich

    Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού και στη συνέχεια ξεκινάμε τη συναρμολόγηση του club sandwich. Στην πρώτη φέτα, προσθέτουμε στο ψωμί , την ξυνομυζήθρα, τα τσιγαριστά χόρτα (βλήτα και καυκαλίθρες) και το αυγό. Στην συνέχεια, στη δεύτερη φέτα προσθέτουμε την ξυνομυζήθρα, το απάκι και την τομάτα. Τελειώνουμε με την τρίτη φέτα του ψωμιού.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού