Menu

Συστατικά

+

Προετοιμασία

  • Μοσχαρίσιο μπιφτέκι (60 γρ) 1.0 τεμ.
  • Σταμναγκάθι 100.0 γρ
  • Απάκι 50.0 γρ
  • Κρεμμύδι
  • Ξύδι

Για το dip

Το burger

  • Brioche Buns 1.0 τεμ.
  • Μοσχαρίσιο μπιφτέκι (60 γρ)
  • Dip Ketchup
  • Ξυνομυζήθρα 50.0 γρ
  • Αυγό τηγανητό 1.0 τεμ.
  • Απάκι
  • Σταμναγκάθι
  • Hellmann’s Professional 5 lt 30.0 γρ

Ολόκληρη η Κρήτη σε ένα burger. Μεσογειακή γευστική απόλαυση on the road!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Προετοιμασία

    Ψήνουμε το μπιφτέκι και σοτάρουμε το σταμναγκάθι με το κρεμμύδι. Επίσης, σοτάρουμε και το απάκι και σβήνουμε με ξύδι.
  2. Για το dip

    Ετοιμάζουμε το αρωματικό κέτσαπ με μέλι και κύμινο. Προσθέτουμε τα υλικά και ομογενοποιούμε.
  3. Το burger

    Στο ψωμάκι βάζουμε τη μαγιονέζα, το σωταρισμένο σταμναγκάθι,το μπιφτέκι, το απάκι, το dip ketchup, την ξυνομυζήθρα και σκεπάζουμε με το τηγανητό αυγό. Κλείνουμε με το ψωμάκι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού