Menu

Συστατικά

+

Για το Coleslaw

Για τα κρεμμύδια

  • Κρεμμύδι 100.0 γρ
  • Αλάτι 40.0 γρ
  • Μηλόξιδο 30.0 ml
  • Νερό 125.0 ml
  • Ζάχαρη 60.0 γρ

Για τη μαγιονέζα σκόρδου


Το burger περνά σε άλλο επίπεδο γευστικής απόλαυσης! Απλά Υπέροχο!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Coleslaw

    Κόβουμε μισό κρεμμύδι εμινσέ, ψιλοκόβουμε το λάχανο και τρίβουμε το καρότο. Αναμειγνύομε τα λαχανικά και τα καρυκεύουμε με αλάτι, διατηρούμε για 1 ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο. Στη συνέχεια, στύβουμε προσεκτικά τα λαχανικά μέχρι να αποβάλουν όλα τα υγρά τους. Τέλος, προσθέτουμε το ξύδι, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε. Διατηρούμε για 2 ημέρες στο ψυγείο.
  2. Για τα κρεμμύδια

    Κόβουμε ζουλιέν τα κρεμμύδια και τα αναμειγνύουμε με το διάλυμα νερού, ξύδι, αλάτι και ζάχαρη, αφού πρώτα το έχουμε βράσει για να διαλυθούν τα στερεά. Διατηρούμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
  3. Για τη μαγιονέζα σκόρδου

    Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το σκόρδο και το μισό αβοκάντο και διατηρούμε στο ψυγείο. Ψήνουμε το μπιφτέκι και στήνουμε το burger.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού