Menu

Συστατικά

+

Για το Μπιφτέκι Κοτόπουλο

  • Κρεμμύδι μεγάλο 1.0 τεμ.
  • Αλάτι 10.0 γρ
  • Πιπέρι 10.0 γρ
  • Καπνιστή πάπρικα 2.0 γρ
  • Γαλέτα
  • Κοτόπουλο στήθος και μπούτι 1.0 kg
  • Ελαιόλαδο 30.0 ml

Για τη Σάλτσα

  • Ψιλοκομμένος κόλιανδρος 25.0 γρ
  • Hellmann's Creamy and Light 5 lt 25.0 γρ

Για την Παρουσίαση

  • Μπιφτέκι από κοτόπουλο ή φιλέτο από κοτόπουλο 150.0 γρ
  • Μαγειρεμένες φακές 40.0 γρ
  • Βλαστάρια φασολιών 35.0 γρ
  • Τζίντζερ 30.0 γρ
  • Πίτα (100 γρ) τύπου ανατολής 1.0 τεμ.
  • Τυρί Γκούντα τριμμένο 35.0 γρ
  • Knorr Υγρή Σάλτσα Κάρρυ 2,25 lt 30.0 γρ

Ένα burger διαφορετικό με άρωμα ανατολής. Κάρυ. Το μπαχαρικό που έφτασε στην Ευρώπη τον 14ο αιώνα και την κατέκτησε για τα καλά!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Μπιφτέκι Κοτόπουλο

    Αναμειγνύουμε τα υλικά και πλάθουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα τσέρκι δίνουμε στρογγυλό σχήμα. Τηγανίζουμε ή ψήνουμε το μπιφτέκι.
  2. Για τη Σάλτσα

    Αναμειγνύουμε τηHellmann's Deli με τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
  3. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε την πίτα ως μια τσέπη. Ξεκινώντας από τη βάση, τοποθετούμε ένα στρώμα με τη σάλτσα κάρυ, το κοτόπουλο με το λιωμένο τυρί γκούντα, τις φακές και τα βλαστάρια φασολιών. Τελειώνουμε προσθέτοντας τη μαγιονέζα αρωματισμένη με κόλιανδρο στην πάνω πλευρά.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού