Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 1.0 τεμ.
  • Ξύδι από κόκκινο κρασί 100.0 ml
  • Ζάχαρη άχνη 20.0 γρ

Step 4

  • Ελαιόλαδο 60.0 γρ
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4.0 τεμ.
  • Νιφάδες τσίλι
  • Μαύρα φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα 400.0 γρ

Step 2

  • Ελαιόλαδο 40.0 ml
  • Mini Chorizos 12.0 τεμ.
  • Βούτυρο 20.0 γρ
  • Αυγά 4.0 τεμ.

Για να συναρμολογήσουμε

  • Τορτίγιες καλαμποκιού 6.0 τεμ.
  • Αβοκάντο 1.0 γρ
  • Χυμό λάιμ
  • Κόκκινο τσίλι 1.0 τεμ.

Τολμηρό πιάτο για ελαφρύ γεύμα ή πρωινό με μεξικάνικη πικάντικη νότα για έντονες απολαύσεις!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Βάζουμε το κόκκινο κρεμμύδι σε μια μπασίνα και περιχύνουμε με το ξύδι και τη ζάχαρη. Αφήνουμε να μαριναριστούν για 20 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε τόσο μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν. 
  2. Step 4

    Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε 20 γρ ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και μια πρέζα νιφάδες τσίλι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα φασόλια και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε στην άκρη (θα τα ζεστάνουμε ξανά πριν τα σερβίρουμε).
  3. Step 2

    Ζεσταίνουμε άλλα 40 γρ ελαιόλαδο και προσθέτουμε το chorizo. Στην συνέχεια, μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσει το λάδι και το chorizo και το κρατάμε ζεστό. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μικρό τηγάνι και προσθέτουμε τα αυγά, χτυπημένα με λίγο γάλα και καρυκεύματα, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. Για να συναρμολογήσουμε

    Ψήνουμε τις τορτίγιες, κόβουμε το αβοκάντο σε κύβους και περιχύνουμε με χυμό λάιμ.. Ξαναζεσταίνουμε τα φασόλια και στη συνέχεια μοιράζουμε τις τορτίγιες. Μοιράζουμε τα αυγά μεταξύ τους και ρίχνουμε με κουτάλι το chorizo ​​και λίγο από το λάδι. Τέλος, περιχύνουμε με το αβοκάντο, το ψιλοκομμένο κόκκινο τσίλι και τα στραγγισμένα κρεμμύδια τουρσί.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού