Menu

Συστατικά

+

Για την γκρεμολάτα

  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Ελαιόλαδο 60.0 ml
  • Ξύσμα λεμονιού
  • Ξύσμα lime
  • Χυμός λεμονιού 50.0 γρ
  • Πιπεριά τσίλι 1.0 γρ
  • Περγαμόντο 20.0 γρ
  • Σκόρδο 10.0 γρ

Για το ψάρι

  • Λαβράκι Πεταλούδα 1500.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 20.0 ml
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Μυρωδικά

Η Μεσόγειος σε ένα πιάτο γεμάτο υγεία, άρωμα και λεμονάτη γεύση!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για την γκρεμολάτα

    Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό μαζί και το περγαμόντο και στη συνέχεια ομογενοποιούμε τον μαϊντανό, το περγαμόντο, το ζέστ από το λάιμ, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Τέλος, καρυκεύουμε με ανθό αλατιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  2. Για το ψάρι

    Καθαρίζουμε και πλένουμε σχολαστικά το ψάρι και στη συνέχεια φιλετάρουμε ολόκληρο το ψάρι από την ράχη προς την κοιλιά και το καρυκεύουμε με το μείγμα μυρωδικών (θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο και μαϊντανό), αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τέλος, ψήνουμε σε δυνατό grill. Σερβίρουμε το ψάρι μας με το Hellmann’s Classic Dressing και την γκρεμολάτα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού