Menu

Συστατικά

+

Για το Κοτόπουλο


Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με μοναδικό άρωμα και γεύση!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Κοτόπουλο

    Πλένουμε και στεγνώνουμε το στήθος κοτόπουλο, το κόβουμε σε μικρό καρέ και σοτάρουμε με το ηλιέλαιο με προσοχή να μην μας στεγνώσει (εάν πάει να στεγνώσει προσθέτουμε ζωμό). Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και τη ζάχαρη και τελειώνουμε με τη Σάλτσα Σόγιας και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα. Προσθέτουμε το βασιλικό και βγάζουμε από την φωτιά.

    Τηγανίζουμε το αυγό, μέχρι να πάρουμε τραγανό αποτέλεσμα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού