Menu

Συστατικά

+

Για τη γέμιση

  • Ελαιόλαδο 20.0 γρ
  • Σπαράγγια 50.0 γρ
  • Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 10.0 γρ
  • Προσούτο 30.0 γρ
  • Baby Ρόκα 20.0 γρ
  • Γραβιέρα τριμμένη 20.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για την ομελέτα

  • Αυγά 3.0 τεμ.

Ντελικάτη, ανάλαφρη ομελέτα με φίνα γέμιση από γραβιέρα, σπαράγγια και προσούτο.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη γέμιση

    Καρυκεύουμε με Knorr Aromat και στη συνέχεια σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα σπαράγγια για 1-2 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε το προσούτο και τη γραβιέρα και κρατάμε στην άκρη.  
  2. Για την ομελέτα

    Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Όταν έχουμε μια καλή διόγκωση τοποθετούμε τα ασπράδια στο τηγάνι και στη συνέχεια σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.
  3. Για το στήσιμο

    Στήνουμε την ομελέτα μαζί με τα σπαράγγια, τη ρόκα και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού