Menu

 

Ένα μοναδικό διήμερο hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης για 16 επαγγελματίες με θέμα «Healthy & Raw Food Cuisine», από την εξιδεικευμένη Chef του είδους Δανάη Τσεκούρα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ στη Ρόδο στις 4 & 5 Μαρτίου.


Στο πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές «Υγιεινής και Ωμοφαγικής κουζίνας», τις οποίες θα μπορούν να τις εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους, για τις κατηγορίες των πελατών τους με «ειδική διατροφή», που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.

Chef Δανάη Τσεκούρα
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού