Συντονιστής προγράμματος:
Gastronomy Essentials
Εκπαιδευτής:
Δημήτρης Κονταράτος
Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος, του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και του Δημόσιου ΙΕΚ ΟΤΕΚ Μαγειρικής Τέχνης Ρόδου. Δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα των Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας και Υγιεινής, ενώ αργότερα αλλάζοντας κατεύθυνση προς τη Μαγειρική, απέκτησε εργασιακή εμπειρία σε ξενοδοχεία της Ρόδου. Σε αναζήτηση εμπειριών έχει ταξιδέψει σε ιδιαίτερα γαστρονομικά μέρη όπως στα: Noma στην Κοπεγχάγη και Kofler & Kompanie στη Γερμανία, δουλεύοντας στο κομμάτι της μαγειρικής αλλά και στο κομμάτι της έρευνας και της τεχνολογίας στο φαγητό, μαζί με τους Rene Retzepi, Νuno Mendes, Juan Amador, Adam Byatt, Τim Raue και άλλους.
Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, δουλεύοντας 2 χρόνια στο Platinum Hotel, ενώ έπειτα ανέλαβε την κουζίνα της GastroPub «Black Adder Pub» για 3 έτη. Παράλληλα διδάσκει στην ιδιωτική σχολή Ανκο. Στο χώρο της έρευνας δραστηριοποιείται μέσω του εργαστηρίου του «Giafka R&D Studio», έχοντας σημαντικές συνεργασίες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με σπουδαίους Chef και Bartenders. Τον τελευταίο Χρόνο είναι Chef στο «Esperos Blue Village & Spa» και έχει την επιμέλεια του «Rattan Cuizine & cocktail».
Διάρκεια:
2 ημέρες/ 12 ώρες
Τόπος υλοποίησης:
Atlantis Hotel, Υγείας 2, Ηράκλειο Κρήτης
Ημερομηνίες υλοποίησης
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 10:00-16:00
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 10:00-16:00
Κόστος
Αρχικό Κόστος: 400€
Επιχειρήσεις μέλη ΣΕΤΕ: 160€ (Τιμολόγιο)
Επιχειρήσεις ΜΗ μέλη ΣΕΤΕ: 220€ (Τιμολόγιο)
Ιδιώτες: 160€ (Απόδειξη)