Υπάρχουν δύο τύποι πελατών: Από τη μία αυτοί που δεν μοιράζονται ποτέ το φαγητό τους και από την άλλη αυτοί που λατρεύουν το shared dining! Τη νέα τάση που κατακτά όλο και περισσότερα εστιατόρια. Πώς γίνεται ένα επιτυχημένο sharing;
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε ταυτόχρονα στο τραπέζι διάφορα πιάτα και να αφήσουμε ελεύθερη την παρέα να τα μοιραστεί. Μόνο αυτό; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και μερικά μυστικά τα οποία θα μοιραστούμε μαζί σου!
- Δεν χρειάζεται να προσαρμόσεις με τη μία ολόκληρο το μενού. Έλεγξε πρώτα ποια πιάτα αρέσουν περισσότερο και ποια δεν αρέσουν στους πελάτες σου.
- Αν θέλεις να σερβίρεις ένα πιάτο με σάλτσα, την σερβίρεις χωριστά σε σαλτσιέρα.
- Το κρέας μοιράζεται καλύτερα όταν είναι ήδη κομμένο σε φέτες.
- Τα πολλά επιδόρπια είναι μια από τις πιο επιτυχημένες συνταγές. Ένα γλυκό για πολλά άτομα δεν είναι μόνο ωραίο σαν παρουσίαση, αλλά μοιράζεται και τόσο εύκολα.
- Ναι στο sharing, όχι όμως και να τρώνε από το ίδιο πιάτο. Φρόντισε για τους πελάτες σου δίνοντάς τους πάντα επιπλέον πιάτα.
Το κρέας θέλει μπρίο και φαντασία!
Παίξε με το κρέας!
Το all time classic burger θέλει αλεσμένο μοσχαρίσιο κρέας. Τι γίνεται όμως αν βάλεις λίγη φαντασία; Χρησιμοποίησε όποιο κρέας θες εσύ! Θα είναι χοιρινό, κατσικίσιο, αρνίσιο, από κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι ή χορτοφαγικό με παντζάρια και κινόα; Εσύ αποφασίζεις! Άλλωστε, οι δυνατότητες φτάνουν όσο μακριά φτάνει και η φαντασία σου.
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι
Μαλακό και άπαχο βοδινό ή μοσχαρίσιο κρέας. Σερβίρεται ωμό, μέτρια ψημένο ή και καλοψημένο. Θέλει το αλατοπίπερό του!
Αρνίσιο
Ωραίο άπαχο κρέας με χαρακτηριστική γεύση. Συνδυάζεται τέλεια με αρωματικά φυτά όπως το θυμάρι, η μαντζουράνα και η ρίγανη.
Χοιρινό
Ζουμερό και ουδέτερο στη γεύση. Συνδυάζεται καλά με διάφορα αρωματικά φυτά και λαχανικά.
Κοτόπουλο / γαλοπούλα
Ίσως ένα από τα πιο δημιουργικά είδη κρέατος. Συνδυάζεται υπέροχα με αλμυρές αλλά και γλυκές γεύσεις.
Top recipes
Σχετικά άρθρα
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις