Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Τα πιάτα που είναι κλασικά δεν σημαίνει πως δεν επιδέχονται βελτιώσεις. Προσθέτοντας αβγά παστά, confit ή και καπνιστά, ένα αγαπημένο πιάτο ανανεώνεται και μας κατακτά με τη γεύση του ξανά από την αρχή.
Αγοράστε παστά αβγά πάπιας ή κάντε τα μόνοι σας: βάλτε δύο κρόκους, τρία ολόκληρα αβγά, τριμμένο τυρί και μαύρο πιπέρι στον επεξεργαστή. Αναμείξτε τα μαζί και θα έχετε μια πλούσια βάση για σάλτσα καρμπονάρας.
Αναμείξτε μαγιονέζα με σκόρδο και καπνιστούς κρόκους αβγού. Προσθέστε αρωματικά και μπαχαρικά για γεύση π.χ. πιμέντο/πάπρικα ή φύλλα κάρι. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα υπέροχο dip για ψάρι και finger food.
Προσθέστε σε μια πίτσα λαχανικά, όπως βρούβες ή άγρια μπρόκολα, και αντζούγιες. Όταν βγάλετε την πίτσα από τον φούρνο, προσθέστε confit από κρόκο αβγού.
Το γιαπωνέζικο tsukune, το πιάτο με τα κεφτεδάκια κοτόπουλου, σερβίρεται με σως tare για dip. Για να προσθέσετε ακόμη πιο πλούσια γεύση στη σως tare, μπορείτε να προσθέσετε έναν κρόκο δύο ώρες πριν το σερβίρισμα.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.