Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
ΓΕΥΣΗ και πρωτοτυπία σε άλλο επίπεδο! Ανακάλυψε τη συνταγή του Άνταμ Κοντοβά και φτιάξε το πιο γευστικό Ταρτάρ με Hellmann’s Μαγιονέζα από Bourbon!
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ψωμί, τη σόγια και το αυγό. Ψήνουμε το ψωμί στους 180° για 5 λεπτά κομμένο σε μικρά κομμάτια. Μαρινάρουμε τον κρόκο στη σόγια ιδανικά για ένα βράδυ. Σε ένα πιάτο σερβίρουμε με κούπα το Ταρτάρ, καλύπτουμε με το σχοινόπρασσο και το ψωμί και στο κέντρο τοποθετούμε τον κρόκο.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.