Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Ξεχωριστές δημιουργίες με στόχο πάντα την ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Ανακάλυψε τη συνταγή του Νίκου Θωμά και φτιάξε μια πρωτότυπη Αθηναϊκή Σαλάτα με Hellmann’s Μαγιονέζα!
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και προσθέτουμε χοντροκομμένα το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι. Προσθέτουμε επίσης, το φύλλο δάφνης και τα 100ml τσίπουρο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε και ποσάρουμε το ψάρι. Σε μια άλλη κατσαρόλα σουρώνουμε το υγρό και προσθέτουμε ψιλοκομμένα την πατάτα, τη σελινόριζα, το καρότο και τον αρακά.
Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη σκόνη μάραθου, τον ψιλοκομμένο άνηθο. Προσθέτουμε ξύσμα από λεμόνι, αλάτι και πιπέρι, ενώ σε ένα άλλο σκεύος αναμειγνύουμε το ψάρι, τα λαχανικά μας και το dressing μαγιονέζας. Διορθώνουμε τη γεύση αν χρειαστεί με αλάτι, πιπέρι και χυμό λεμονιού.
Τέλος, καίμε τα φύλλα μαρουλιού στο bbq και τα ψιλοκόβουμε ζουλιέν. Φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι, πιπέρι και λεμόνι και στήνουμε το πιάτο.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.