Υλικά για τη βάφλα
- 1000 γρ. μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα Carte D’Or Buffet
- 1200 γρ. νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως. Στη συνέχεια το αφήνουμε να «ξεκουραστεί» για 30’ περίπου. Τέλος, ψήνουμε στη βαφλιέρα στους 200°C για 3’.
Carte D' Or Μείγμα για Πανκέικ / Βάφλα 2Kg
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές. Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
Ανακαλυψέ το!
0
0
€ 8,36
Κιβώτιο 6 x 2 Kg € 48,12
Υλικά για τη γέμιση
- 50 γρ. mozzarella
- 1 αβγό ποσέ
- Mix φυλλωμάτων (λόλα, μαρούλι)
- Ντοματίνια
- 50 γρ. Ολλανδέζ
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Παντζάρι σε σκόνη
Εκτέλεση
Κόβουμε τη βάφλα σε τέταρτα, τοποθετούμε από πάνω τη mozzarella και βάζουμε στη σαλαμάνδρα ή στον φούρνο για 1’-2’, ώστε να λιώσει το τυρί. Έπειτα ετοιμάζουμε τη συνοδευτική σαλάτα ανακατεύοντας το mix φυλλωμάτων με αλάτι και ελαιόλαδο και στήνουμε σε τσέρκι μαζί με τα ντoματίνια. Τέλος, προσθέτουμε το αβγό ποσέ, το παντζάρι σε σκόνη και ολοκληρώνουμε περιχύνοντας με την Ολλανδέζ.
Tip: Εναλλακτικά, αντί για mozzarella μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε provolone, cheddar ή κασέρι
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ