Low-Waste Menus
Ενισχύοντας τη Δημιουργικότητα
Σπάστε τα Όρια
Μοναδικές ιστορίες γεύσεων
Αξιοποιήστε τις δυνατότητες των υλικών στο μέγιστο
Σχετικά με την τάση
Το αυξανόμενο κόστος των υλικών δημιουργεί την ανάγκη να γίνουμε ευρηματικοί για να μειώσουμε τη σπατάλη, είτε χρησιμοποιώντας ολόκληρο το υλικό για τη δημιουργία περισσότερων συστατικών στα πιάτα μας, είτε μοιράζοντας τα περισσεύματα με άλλα εστιατόρια. Η μείωση των αποβλήτων δεν αφορά πλέον μόνο τη βιωσιμότητα· αφορά την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των υλικών και τη δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών ιστοριών που φέρνουν κοντά τις κοινότητες.
«Υπάρχουν τόσα πολλά πιάτα που μπορούν να προσαρμοστούν ή να τροποποιηθούν εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε δημιουργικοί.»
Chef Brandon Collins
Executive Chef - UFS Βόρεια Αμερική
Συνταγές Low-Waste
Focaccia Σε Στυλ Detroit με Υπολείμματα Βύνης
Για Casual Full-Service Εστιατόρια
Ένα από τα κορυφαία πιάτα παγκοσμίως με βάση focaccia πλούσια σε φυτικές ίνες, γαρνιρισμένη με πέστο από κοτσάνια καρότου, aioli καρότου, ζυμωμένο σκόρδο και μια πικάντικη νότα από Νduja.