Menu

Σπάστε τα Όρια

Μοναδικές ιστορίες γεύσεων

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες των υλικών στο μέγιστο

 

Σχετικά με την τάση

Το αυξανόμενο κόστος των υλικών δημιουργεί την ανάγκη να γίνουμε ευρηματικοί για να μειώσουμε τη σπατάλη, είτε χρησιμοποιώντας ολόκληρο το υλικό για τη δημιουργία περισσότερων συστατικών στα πιάτα μας, είτε μοιράζοντας τα περισσεύματα με άλλα εστιατόρια. Η μείωση των αποβλήτων δεν αφορά πλέον μόνο τη βιωσιμότητα· αφορά την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των υλικών και τη δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών ιστοριών που φέρνουν κοντά τις κοινότητες.

«Υπάρχουν τόσα πολλά πιάτα που μπορούν να προσαρμοστούν ή να τροποποιηθούν εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε δημιουργικοί.»

«Υπάρχουν τόσα πολλά πιάτα που μπορούν να προσαρμοστούν ή να τροποποιηθούν εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε δημιουργικοί.»

Chef Brandon Collins

Executive Chef - UFS Βόρεια Αμερική

Συνταγές Low-Waste

Focaccia Σε Στυλ Detroit με Υπολείμματα Βύνης

Για Casual Full-Service Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία πιάτα παγκοσμίως με βάση focaccia πλούσια σε φυτικές ίνες, γαρνιρισμένη με πέστο από κοτσάνια καρότου, aioli καρότου, ζυμωμένο σκόρδο και μια πικάντικη νότα από Νduja.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού