Flavor Shock
Εμπειρία Χωρίς Κανόνες
Aναπάντεχοι συνδυασμοί
Υπερδιέγερση Αισθήσεων
Μαγειρική χωρίς όρια
Σχετικά με την τάση
Ζούμε σε μια εποχή όπου οι αισθήσεις μας υπερδιεγείρονται, και αυτό είναι κάτι που ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε. Οι πελάτες θέλουν να δουν τους σεφ να καταργούν τους κανόνες και να πειραματίζονται περισσότερο, χρησιμοποιώντας αυθεντικές μεξικανικές σάλτσες, όπως τη salsa poblana, για τη δημιουργία σύγχρονων burgers, για παράδειγμα. Θέλουν άγρια fusion, "μαγειρική του χάους" και μια τολμηρή, χωρίς όρια προσέγγιση στα πιάτα που βλέπουν στο μενού.
Οι επιχειρηματίες στοχεύουν να διαφοροποιήσουν τα μενού τους με μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων και διαδραστικές γαστρονομικές εμπειρίες. Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα απαιτητικό, όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν πιάτα βασισμένα σε φυτικά υλικά σε μια αγορά που προτιμά κυρίως το κρέας.
Chef Joanne Limoanco-Gendrano
UFS Chef Αραβία
Συνταγές Flavor Shock
Πιάτο Kushi
Για Cαsual Ανεξάρτητα Εστιατόρια
Η ιδέα για πολλά kushi ή σουβλάκια (skewers) προσφέρει τον τέλειο καμβά για αυτήν την τάση, καθώς συνδυάζει μια ποικιλία υφών και γεύσεων σε ένα πιάτο. Αυτή η plant-forward συνταγή πλέκει ένα σύνολο από αρώματα της Μέσης Ανατολής, δημιουργώντας έναν απροσδόκητα απολαυστικό συνδυασμό που λειτουργεί ιδανικά ως ορεκτικό.